Popular Destination Details

Campervan ferie utleie i Tyskland

Campervan ferie utleie i Tyskland

Campervan ferie utleie i Tyskland

Hvor kan du gå med din bobil?

Vel Tyskland er delt inn i (regioner) 16 delstater og disse stedene er i hovedsak basert på landsbygda; noen av disse campingplasser kan ta deg dypt inn i hjertet av de tyske skoger, kyststeder, fjellsider eller steder hvor du kan kaste opp ved siden av en kjølig, forfriskende innsjøen.

I nord kan du parkere på Camping Silbersee nær Celle, og vise bindingsverkshus kjøpmanns husene i Celle. Fra campingplassen kan du ta dagsturer til den travle byen Hamburg og til mer kultivert byen Bremen.

Heller ikke å bli savnet er en like populær destinasjon for bilkjøring ferie i Tyskland, Schwarzwald (Schwarzwald). Her kan du oppleve fantastisk utsikt over daler, kule fjellbekker og flommende fosser skåret ut av isbreer århundrer før. Hvorfor ikke besøke Baden Baden, en av de viktigste kurstedene i området og er svært populært med mange av de mennesker som tar sin ferie bobil eller campingbil til Schwarzwald.

Ifølge han tyske National Tourist Office (GNTO) camping guide for 2013,

Campingplasser i Tyskland blir drevet til en ekstremt høy standard og tilbyr ikke enestående verdi for pengene.

Bobil Campingplasser er gradert til budsjettet begrensninger - fra enkel (1 stjerne) til eksklusive (5 stjerner) - en annen fordel er at når du kjører i Tyskland det er gratis. Bobil camping i Tyskland gir deg muligheten til å planlegge ferien som passer både dine behov og alle familiens takk utelukkende til frihet og fleksibilitet som nyter ferien campervan kan bringe.